Foredragsholder

HVEM ER EKSPERTERNE?

ATAK A/S er Danmarks førende eksperter inden for håndtering af shitstorms, dårlig omtale og uønsket indhold på internettet.
ATAK er eksklusiv leverandør til nogle af verdens og Danmarks største forsikringsselskaber i håndtering af uønsket indhold på internettet og tilbyder ligeledes foredrag og kurser på landsplan inden for emnet.

WILLIAM-ATAKFOREDRAGSHOLDER

Foredragsholder er William Atak, direktør i ATAK A/S og ekspert i håndtering af uønsket indhold på internettet.
William Atak har mere end ti års erfaring med afholdelse af kurser og foredrag for både private og erhverv.

MÅLET MED FOREDRAGET

Foredragene tilbyder en bred vifte af værktøjer, som henvender sig både til børn, unge, forældre, lærere og andre fagfolk, som har daglig kontakt med børn. Formålet er at informere og uddanne disse målgrupper i forebyggelse og håndtering af digital mobning ved både at give en dybdegående forståelse af fænomenet samt effektive strategier til at tackle det. Uanset hvilken rolle man har i et barns liv, bliver man udrustet med de nødvendige færdigheder og viden.

UDDANNELSE I DIGITAL ADFÆRD

Det er afgørende at uddanne børn og unge i digital adfærd, så de sikkert og ansvarligt kan navigere den digitale verden. En dybere forståelse af, hvordan man bør agere online, udgør en vigtig del af løsningen, når det gælder forebyggelse af digital mobning, hvorfor bør være obligatorisk undervisning, lige så snart børnene får adgang til internettet. Med uddannelse og oplysningsarbejde kan vi aktivt bidrage til at reducere digital mobning og skabe et mere trygt online miljø.